Жителів Кропивницького закликають вчасно сплачувати за комунальні послуги

П'ятниця, 18 грудня 2020 16:54

Головне управління житлово-комунального господарства Кропивницької міської ради та підприємства-надавачі комунальних послуг  звертаються до мешканців та інших споживачів з великим проханням – якнайшвидше та в повному обсязі провести оплату за спожиті послуги тепло-, водопостачання та водовідведення. Підприємства, в свою чергу, зобов’язуються і надалі якісно та своєчасно надавати комунальні послуги. Про це повідомили в пресслужбі міської ради.

- Разом з тим, наголошуємо, що наразі триває опалювальний сезону 2020/2021 року і для стабільного його проходження та уникнення загрози зриву, КП «Теплоенергетик» необхідно вчасно ліквідовувати аварійні ситуації, що виникають на теплових мережах, а також розраховуватися за електроенергію, природний газ та водопостачання, - відзначила начальник головного управління Тетяна Савченко.     

- Тому для стабільного проходження опалювального сезону 2020/2021 року звертаємось до споживачів теплової енергії терміново погасити існуючу заборгованість за послуги з централізованого опалення. Окрім того, надзвичайно важливим є розрахунок населення та інших категорій споживачів за спожиті енергоносії – природний газ та електричну енергію. 

Головне управління ЖКГ звертає увагу, що у разі утворення боргів за спожиті житлово-комунальні послуги, органи соціального захисту населення припиняють призначення житлової субсидії.   

Тож, щоб уникнути примусового стягнення заборгованості, вимушених відключень від тепло-, водо-, газо- та електропостачання, припинення надання субсидії просимо мешканців міста Кропивницького вчасно розраховуватися за житлово-комунальні послуги, погашати заборгованість за попередні періоди та не допускати накопичення заборгованості у майбутньому.

Прочитано 568 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+