Жителів Кропивницького годують яблуками з громадської вбиральні (ФОТО)

Четвер, 14 листопада 2019 09:20
Жителів Кропивницького годують яблуками з громадської вбиральні (ФОТО) Фото: https://fruit-ukraine.org/

У Кропивницькому, в громадській вбиральні скверу “Центральний” підприємець зберігає яблука, якими потім несанкціоновано торгує  на центральній зупинці громадського транспорту. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на пресслужбу КМР.

Цей факт, виявлений працівниками спецінспекції обласного центру, красномовно свідчить про високий рівень загрози життю та здоров’ю для тих, хто дозволяє собі купувати у продавців на асфальті продукти без жодних документів підтвердження якості та належних умов зберігання.

Відповідно до доручення міського голови Андрія Райковича, працівники спецінспекції проводили рейд-відстеження з припинення несанкціонованої торгівлі продовольчими товарами в центральній частині міста. Вони виявили факт грубого порушення санітарних норм. Підприємець несанкціоновано торгував яблуками на зупинці “Головпоштамт” які залишав на ніч для зберігання у громадському туалеті Центрального скверу. У такий небезпечний для здоров’я людей спосіб він реалізовує продукцію вже довгий час. Неодноразово працівники спецінспекції викликали поліцію, – прокоментував ситуацію заступник начальника спеціалізованої інспекції Олександр Брюховецький.

За словами посадовця, протягом дня працівники спецінспекції не давали підприємцю реалізовувати товар. А вже близько 18-30 год. інспектори вперше виявили, що яблука ділок зберігає в туалеті. Наступного дня продавець зранку виніс свій товар з громадської вбиральні. Проте, спеціалізована інспекція контролює ситуацію та не дає можливості підприємцю реалізовувати свою продукцію.

Прочитано 1275 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+