Жителю Кропивницького відключили Інтернет, хоча він оплатив послуги та мав договір

Понеділок, 08 лютого 2021 16:19

Жителю Кропивницького раптово припинили надання Інтернет-послуг, незважаючи на укладений договір та попередню оплату за послуги, надавачем яких є ТОВ «Шторм-Нет». Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на ГУ Держпродспоживслужби в області.

В ході розгляду справи спеціалісти управління захисту споживачів Держпродспоживслужби встановили, що підприємець здійснив реконструкцію телекомунікаційної мережі в будинку, де мешкає заявник, однак не перепідключив споживача до послуги, оскільки його заяви про це не було. Зі свого боку споживач не мав можливості подати заяву на перепідключення, адже не був повідомлений про припинення надання Інтернет-послуг провайдером у зв’язку із запланованими роботами.

За результатами перевірки на працівника ТОВ «Шторм-Нет» склали адміністративний протокол про правопорушення за неінформування споживача про обмеження Інтернет-послуги та недотримання Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг. Також згідно з п.76 Правил надання та отримання телекомунікаційних послуг провайдер здійснив перерахунок коштів споживачеві за ненадані послуги.

Прочитано 248 разів
Останнє редагування Понеділок, 08 лютого 2021 16:54
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+