Жителям Кропивницького стало відомо, як отримати субсидію в березні

Четвер, 07 березня 2019 09:15

На сайті ДП «Кіровоградтепло» оприлюднили інформацію про те, як і кому буде виплачуватися субсидія з березня 2019.

Про це інформує mandarin-news із посиланням на сайті ДП «Кіровоградтепло».

Для домогосподарств, яким субсидія призначена до 31 грудня 2018 року, починаючи з субсидії за лютий 2019 року,  вона буде виплачуватись готівкою.

Для домогосподарств, яким субсидія призначена з січня 2019 року, її надання здійснюється у грошовій безготівковій формі, шляхом перерахування коштів АТ «Ошадбанк» для подальших розрахунків з надавачами послуг.

Інформуємо, що розмір призначеної субсидії на оплату житлово-комунальних послуг за лютий 2019 року буде виплачено:

 

- пенсіонерам - Пенсійним фондом України разом з пенсійною виплатою (доставка/виплата субсидії буде здійснена поштою або її буде зараховано на пенсійний банківський рахунок);

 

- особам, які не одержують пенсію, - АТ «Ошадбанк» шляхом виплати субсидії через банківський грошовий переказ (для цього необхідно після 12 березня 2019 року звернутись до будь-якого відділення банку з паспортом та ідентифікаційним номером), - йдеться у повідомленні.

Підприємство звертає увагу на те, що після отримання субсидії готівкою, споживач повинен здійснити оплату за послугу. Оскільки прострочена заборгованість призведе до ускладнень в оформленні подальшої державної підтримки.

Прочитано 540 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+