Жителі Кіровоградщини ризикують отруїтися сиром з кишковою паличкою (ФОТО)

Четвер, 07 листопада 2019 12:40
Жителі Кіровоградщини ризикують отруїтися сиром з кишковою паличкою (ФОТО) Фото: https://censor.net.ua/

Жителів Кіровоградщини закликають бути максимально уважними при купівлі сиру, адже один із сортів імпортованого продукту заражений шигатоксином продукуючої кишкової палички. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на департамент з питань економічного розвитку, торгівлі та інвестицій міськради Кропивницького.

Відповідно до повідомлення Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів від 18.10.2019 року №11.1.3-26/16629-4/2/16345 щодо інформаційного повідомлення системи RASFF від 03.10.2019 р. №2019.3467 компанією «LeMoulis» (Франція) у зв`язку з виявленням шигатоксину продукуючої кишкової палички Escherichia coli та Listeria monocytogenes у сирі «Бетмаль», виготовленого з сирого молока, проводиться процедура відкликання харчового продукту («LeMoulis» (Франція)), – йдеться у повідомленні.

Імпортер вищезазначеного харчового продукту – компанія ТОВ «Бюро Він», вул. Мечнікова, буд. 9, м. Київ, 01133.

Шановні громадяни, будьте обережні при покупці продуктів харчування! У разі виявленого неякісного продукту, ставте до відома адміністрацію торгового підприємства, – наголосили в департаменті.

Там додали – згідно з пунктом 8 статті 8 Закону України «Про захист прав споживачів» у разі придбання споживачем непридатного харчового продукту продавець зобов`язаний замінити його на харчовий продукт, який є придатним до споживання, або повернути споживачеві гроші.

Результат пошуку зображень за запитом "сир «Бетмаль»"

Сир "Бетмаль". Фото з Вікіпедії

Прочитано 2139 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+