Житель Кіровоградщини заховав в причіп з сіном коноплі

Четвер, 28 липня 2022 10:58

Кропивницькі гвардійці на блок-посту в обласному центрі затримали жителя одного з селищ поблизу Кропивницького. 42-річний чоловік у причепі з сіном перевозив коноплі. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Центральне територіальне Управління Національної гвардії України.

Так, порушник керував автомобілем ВАЗ 2102 з причепом без державних номерних знаків. Зупинивши авто, гвардійці звернули увагу, що у причепу з сіном розповсюджується характерний запах конопель. При подальшій перевірці було виявлено кущ свіжезрізаної коноплі. Також у багажнику авто було виявлено пристрій для куріння наркотичних речовин та у колбі з під ліків - речовину рослинного походження зовні схожу на наркотичну.

На місце зупинки було викликано слідчо-оперативну групу Національної поліції. Громадянана затримали за підозрою у скоєнні злочину за статтею 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту».

Прочитано 404 разів
Останнє редагування Четвер, 28 липня 2022 12:00
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+