Жителі Кропивницького ризикують життям безпосередньо в центрі міста (ФОТО)

Середа, 30 жовтня 2019 14:00

Жителі та гості Кропивницького ризикують життям та здоров’ям у самому центрі міста. Про це з місця подій повідомляє кореспондент mandarin-news.

Справа у тому, що на вулиці Чміленка, буквально за два метри від пам’ятної дошки цьому Герою Небесної Сотні знаходиться відкритий колодязь без кришки (у народі їх називають каналізаційними, – Ред.). Судячи із уламка, що залишився на місці подій, люк знищили або «металісти», або вандали. Ситуація насправді дуже небезпечна – впасти у колодязь може будь-хто з перехожих: буквально кожен другий заглиблений або у власні думки, або у гаджет. І те, що лиха до цього часу не сталося, можна вважати щасливою випадковістю.

Ситуацію з відкритим колодязем прокоментувала директорка Кропивницького ВКГ Валентина Давидчук. За її словами, вона про діру в тротуарі вперше почула від кореспондента mandarin-news.

Не всі такі колодязі належать до сфери опіки Кропивницького ВКГ, – наголосила посадовиця. – Вони можуть належати як нам, так і телефоністам або електрикам. Найближчим часом я особисто виїду на це місце, і з’ясую приналежність цього колодязя.

Редакція mandarin-newsсподівається, що поки комунальники з’ясовуватимуть, хто має закрити колодязь, через нього не постраждає ніхто з жителів або гостей міста.

Прочитано 974 разів
Останнє редагування Середа, 30 жовтня 2019 14:05
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+