Заступник голови Кіровоградської облради закликав керівників громад створювати молодіжні ради

Понеділок, 21 лютого 2022 15:45

Створити молодіжні ради у кожній територіальній громаді Кіровоградщини. Таку ініціативу озвучив заступник голови обласної ради Дмитро Лінько на засіданні Муніципальної ради 18 лютого, передає mandarin-news з посиланням на Кіровоградську обласну раду.

Він зазначив, що залучати молодь до роботи в громадах потрібно не формально, а реально.

«Вкрай важливим питанням є молодіжна політика. Хочеться, щоб наша область була передовою в цьому напрямку, тому знову ж таки, це наша з вами відповідальність. Ми маємо залучати молодь до управління, не формально, а реально. На найближчій сесії депутати розглядатимуть питання про створення молодіжної ради при обласній раді, до якої кожна громада може делегувати свого представника. Закликаю керівників громад долучитися до ініціативи та сформувати молодіжні ради», - наголосив Дмитро Лінько.

Заступник голови облради додав, що при формуванні програм розвитку Кіровоградщини на довготривалу перспективу необхідно відразу передбачати, хто в майбутньому продовжить їх реалізовувати.

Нагадаємо, Заваллівська селищна голова Людмила Прач наголосила, що співфінансування обласною радою проєктів це можливість для громад не брати кредити.

Прочитано 328 разів
Останнє редагування Понеділок, 21 лютого 2022 16:32
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+