Загиблому у війні 22-річному уродженцю Кіровоградщини планують присоїти почесне звання

Понеділок, 04 липня 2022 12:36

22-річному загиблому у війні з російськими окупантами лейтенанту ЗСУ та уродженцю Новоукраїнки Костянтину Вєтрову планують посмертно присвоїти звання "Почесний громадянин міста". Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Суспільне.

"Костянтин Вєтров пішов захищати Україну у 22 роки. Він був патріотом своєї держави, безмежно любив свою країну, безмежно кохав дружину і будував плани на майбутнє. Він віддав своє життя за те, щоб в інших було майбутнє… Ми завжди будемо вдячні Костянтину за його подвиг, його ім’я завжди буде в пошані у всієї нашої громади", – сказала секретар міської ради Людмила Вишневецька.

За її словами, це питання винесуть на сесію, яка відбудеться 19 липня.

Нагадаємо, під час виконання бойового завдання на території Херсонської області наш земляк Костянтин Вєтров отримав осколкове поранення ніг. Його доставили до військового госпіталю, але, на жаль, 28 червня після проведеної операції він помер.  Народився у Новоукраїнці у 2000 році, навчався у ЗОШ №1. Закінчивши її із золотою медаллю, вступив до Одеської військової академії, у якій також мав значні успіхи у навчанні.

У ході протистояння воєнній агресії російської федерації лейтенант Збройних Сил України Костянтин Вєтров командував однією з груп військового загону, який нищив ворога на Півдні нашої держави.

1 липня Новоукраїнська громада прощалась із загиблим Героєм. Під час прощальної церемонії чимало добрих спогадів прозвучали у промовах мами, шкільних друзів, побратимів по службі Костянтина.

Прочитано 593 разів
Останнє редагування Понеділок, 04 липня 2022 13:51
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+