За рік на перевезення пільговиків Кропивницького витратили понад 49 мільйонів

Вівторок, 22 лютого 2022 15:18

У 2021-му році продовжилася масштабна транспортна реформа у Кропивницькому. Містянам презентували 10 додаткових нових автобусів середньої місткості.

Впродовж минулого року комунальний пасажирський транспорт перевіз понад 11 мільйонів пасажирів пільгових категорій. Про це сьогодні, під час звіту за результатами виконання бюджетних програм 2021-го року повідомив начальник управління транспорту та зв’язку Кропивницької міської ради Віктор Житник, передає mandarin-news з посиланням на Кропивницьку міську раду.

На це з міського бюджету витратили понад 49 мільйонів гривень. Продовжили також перевезення діток з особливими потребами, які перебувають на обліку «Центру соціальної реабілітації дітей з інвалідністю». Для них працює окремий автобус  спецавтобус «АТАМАН». За рік він виконав майже тисячу рейсів.

- На забезпечення виплат лізингових платежів фінансовій установі за придбані у серпні-вересні 2021 року 10 автобусів марки МАЗ 206 086 спрямовано кошти у сумі понад 11 мільйонів гривень, - повідомив Віктор Житник. - Автобуси вже працюють на маршрутах міста.

Протягом року в Кропивницькому з’явилися нові автобусні та тролейбусні маршрути, додатковими транспортними засобами підсилюють існуючі, аби містянам було зручно та комфортно пересуватися містом.

Прочитано 502 разів
Останнє редагування Вівторок, 22 лютого 2022 15:48
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+