З області фантастики: на Кіровоградщині з’являється все більше нормальних доріг. ФОТО

П'ятниця, 03 серпня 2018 16:17

Доки літо наближається до свого завершення, Кіровоградська область потихеньку отримує нові й відремонтовані ділянки своїх доріг.

Так, в межах області, продовжується ремонт дороги на Ізварине, на державній дорозі М-04 Знам’янка-Луганськ-Ізварине. Наразі в роботі відрізок км 56-61 – тут підрядник вже влаштовує верхній шар щебенево-мастикового асфальтобетону.

Згідно проекту, конструктивні шари укріпили, влаштували дренажну систему, вирівнюючий шар асфальтобетону і 30 липня розпочали укладати верхній шар. Станом на 2 серпня роботи провели на відрізку довжиною 2,2 км. Після влаштування покриття проведуть укріплення узбіч, нанесуть розмітку та влаштують дорожні знаки.

Кошторисна вартість ремонту ділянки складає 52,8 мільйонів гривень.

Нагадаємо, ремонт проводиться на замовлення Служби автомобільних доріг у Кіровоградській області за підтримки Уряду та Укравтодору. Фінансує – державний бюджет.

Підрядник – ТОВ «Автодор».

Також, у вівторок, 1 серпня,  в Новомиргороді почали укладати асфальт.

Про це повідомляє міськрада Новомиргорода.

 

Наразі  ремонтні роботи проходять на вулиці Залізничній.

Також, навколо Олександрії продовжують ремонтувати ділянку траси. Зараз ремонтується покриття в селі Звенигородка і далі в сторону селища Петрове.

Про це розповів начальник Служби автомобільних доріг в області Вадим Коюденко вчора, 2 серпня.

Ремонт йде від в'їзду до Звенигородки з боку Олександрії, по Звенигородці і далі на Петрове.

При цьому керівник додав, що на наступному тижні очікується проведення аукціону по ремонту вулиці Звенигородське шосе. Цей ремонт пройде від перехрестя з вулицею Героїв Сталінграда в Олександрії до в'їзду до Звенигородки.

Крім цього, триває ремонт на трасі Полтава - Олександрія. Зараз шляховики виконують 3 км покриття в селищі Павлиш Онуфріївського району.

 

 

 

 

 

 

Прочитано 2102 разів
Останнє редагування Понеділок, 06 серпня 2018 13:48
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+