Ювілей Кропивницького: у скільки обійшлося святкування Дня міста

Четвер, 03 жовтня 2019 10:00
Ювілей Кропивницького: у скільки обійшлося святкування Дня міста Фото: https://moemisto.ua

У суботу, 21 вересня, Кропивницький відсвяткував 265-ту річницю від дня заснування. Про те, у скільки міському бюджету обійшлося відзначення цього свята, mandarin-news дізнався на онлайн-платформі «Держзакупівлі».

Зокрема, оренда сцени до Дня міста Кропивницького обійшлася бюджету в 10 тисяч гривень. За рекламні матеріали (проспекти, програми) з бюджету обласного центру заплатили 54 467,16 грн. За технічне забезпечення музичним обладнанням (беклайн для виконавців під час святкування Дня міста Кропивницького) довелося перерахувати 84400 грн. Режисерські послуги до ювілею обійшлися бюджету в 60 тисяч гривень.

Та найбільше грошей було витрачено на технічне забезпечення ювілейного заходу. На платформі держзакупівель представлено одразу кілька подібних позицій. Зокрема, мова йде про технічне забезпечення звуковим обладнанням (портальні звукові системи) – 145 тисяч гривень, технічне забезпечення комплектом світлового обладнання (105484 гривні), технічне забезпечення сценічними конструктивами (110 тисяч гривень) та технічне забезпечення мультимедійним обладнанням (світлодіодними екранами) – 79 600 грн.

За концерт камерного оркестру «Концертіно» місто заплатило 5000 гривень.  За квіти, що вручалися відзначеним грамотами та подяками міської ради, підряднику перерахували 18 тисяч гривень. Проведення ж концертної програми до Дня міста обійшлося обласному центру у 80 тисяч гривень.

Таким чином, усі перераховані позиції потягнули з бюджету Кропивницького 751 951 гривень та 16 копійок. До цієї суми не увійшли кошти, витрачені на продукти та приготування святкового пирога та куліша, що готувався у Ковалівському парку – ці позиції відсутні на платформі державних закупівель. Також невідомо, у скільки обійшовся концерт DanBalanта інших виконавців – під час передсвяткової пресконференції йшлося про те, що їх виступи – подарунок жителям Кропивницького від керівництва міськради.

Прочитано 631 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+