Юних кропивничан запрошують до секції пожежно-прикладного спорту

Середа, 07 лютого 2018 14:18

Пожежно-прикладний спорт (ППС) – це незвичайний і видовищний вид спорту, що гартує на лише тіло, а й волю, виховуючи з юнака справжнього чоловіка. Хлопці, які займаються ним, сильні, мужні та витривалі. Завдяки постійним тренуванням, вони мають міцну спортивну статуру. Проте дівчатам, які прагнуть мати гарну спортивну фігуру та міцне здоров’я, також варто спробувати себе в пожежно-прикладному спорті.

Керівництво Управління ДСНС у Кіровоградській області та особисто начальник Управління полковник служби цивільного захисту Віталій Миронюк, враховуючи першочергове значення питання щодо забезпечення постійного вдосконалення боєздатності пожежно-рятувальних підрозділів, підтримання високого рівня фізичної підготовки особового складу, особливу увагу зосередило на популяризації пожежно-прикладного спорту серед підростаючого покоління – майбутніх рятувальників. Наразі створені належні умови для тренувань дітей та молоді на спорткомплексі Управління.

Управління ДСНС в області запрошує юнаків та дівчат віком від 10 років у секцію пожежно-прикладного спорту. Заняття проводять досвідчені тренери, фізичне навантаження здійснюється відповідно до вікових особливостей юних спортсменів з суворим дотриманням норм, рекомендованих МОЗ України.

Тренування проводяться за адресою: м. Кропивницький, вул. Виставочна, 20.

Тел.: 066-402-96-38

Зверніть увагу! Заняття в секції пожежно-прикладного спорту БЕЗКОШТОВНІ.

Прочитано 394 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+