Юнак на Кіровоградщині отримав дробове поранення

Вівторок, 17 липня 2018 16:05

Про це  правоохоронні органи повідомив тато потерпілого

За словами заявника, його неповнолітній син 2001 року народжження отримав вогнепальне поранення дробом в область лівого плеча, живота, ладижок лівої та правої ноги від невідомої особи.

Як повідомляється, разом із своїм знайомим неповнолітнім другом, проходячи біля території ТОВ «Агромаш» в м. Олександрія Кіровоградської області, хлопці перелізли через паркан підприємства та потрапили на його територію з метою позайматися фізичними вправами. У цей час обидва неповнолітні почули сторонній звук, схожий на хлопок, після чого, злякавшись, розбіглись у різні боки. При цьому один із них побачив на собі дробові поранення.
Повернувшись додому хлопчина повідомив про цей випадок своєму батьку, який відвіз його до Олександрійської міської лікарні. На даний час потерпілий шпиталізований до мед закладу, знаходиться під наглядом лікарів, стан задовільний. Інший тінейджер тілесні ушкодження не отримав.
Наразі було опитано директора ТОВ «Агромаш», який пояснив, що на території вищевказаного підприємства охорона відсутня, частково ведеться відеоспостереження, записи якого він незабаром надасть працівникам поліції для перегляду. На даний час на території підприємства будь-яка господарська діяльність не здійснюється.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 125 КК України

 

Прочитано 718 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+