Їм не байдуже: депутат у Кропивницькому подякував найактивнішим жителям міста (ФОТО)

Середа, 15 січня 2020 12:40

Депутат міської ради Кропивницького Рафаель Санасарян у рамках програми #5 років реальних справ відзначив найактивніших жителів свого виборчого округу. Про це  повідомляє кореспондент mandarin-news.

Цих людей можна виправдано назвати командою депутата. Вони стежать, щоб у їхніх будинках та дворах завжди був порядок, миттєво сигналізуючи про виникнення будь-яких проблем. Вони допомагають організовувати суботники та різноманітні акції з облагородження прибудинкових територій, першими виходячи на прибирання та подаючи приклад для наслідування всім іншим. Вони постійно спілкуються з більшістю жителів мікрорайонів Жадова та Попова, намагаючись з’ясувати, з якими проблемами стикаються у повсякденному житті мешканці того чи іншого будинку.

Я дуже вдячний вам усім в першу чергу за небайдужість, – наголосив під час зустрічі з активістами депутат міськради Рафаель Санасарян. – Все, що ми зробили – результат наших спільних зусиль. За п’ять років наш округ значно змінився у кращу сторону. Але моя мета – щоб він став найкращим у всьому Кропивницькому. Але цієї мети без вашої допомоги досягнути неможливо. Тому ми,як і всі ці 5 років,маємо працювати разом. Ми вже довели всім скептикам – для нашої команди не існує нічого неможливого. Попереду багато роботи, тому обіцяю – цього року, як і завжди, нудно не буде нікому.

У свою чергу, Любов Коробко, одна із мешканок округу депутата, подякувала Рафаелю Санасаряну за плідну співпрацю.

Нам дуже пощастило, що ви настільки небайдужа до своїх виборців людина, – наголосила жінка. – Сподіваюся, наступні 5 років ми теж працюватимемо разом. Тільки за таких умов наш мікрорайон може стати найкращим у місті.

Депутат вручив активістам свого виборчого округу почесні подяки та цінні подарунки. 

Прочитано 528 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+