Як виглядатиме Кіровоградщина після реформи адміністративно-територіального устрою України (КАРТА)

Понеділок, 09 березня 2020 16:30
Як виглядатиме Кіровоградщина після реформи адміністративно-територіального устрою України (КАРТА) Фото з вільного доступу

Реформа адміністративно-територіального устрою України передбачає укрупнення районів Кіровоградщини – після її завершення їх має залишитися тільки три. Про це з посиланням на сайт Децентралізація повідомляє mandarin-news.

В Україні презентували пропозиції по кількості адмінтеродиниць субрегіонального рівня. Круглий стіл на цю тему відбувся в Мінрегіоні  за ініціативи Центру політико-правових реформ, який в рамках проекту «Підготовка та громадське обговорення  обґрунтованої пропозиції нового районного поділу всіх областей в рамках реформи місцевого самоврядування України» підготував пропозиції щодо кількості нових адмінтеродиниць субрегіонального рівня. У разі їх реалізації на Кіровоградщині залишиться лише три райони – Кропивницький, Новоукраїнський та Олександрійський.

Нагадаємо, реформа місцевого самоврядування та територіальної організації влади базується на однойменній Концепції. У планах держави завершити реформу у 2020 році, провівши чергові місцеві вибори на новій територіальній основі місцевого самоврядування.

Прочитано 1268 разів
Останнє редагування Понеділок, 09 березня 2020 13:20
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+