Як у Кропивницькому планують боротися з тополиним пухом?

Понеділок, 14 травня 2018 13:30

Сьогодні, 14 травня, під час щотижневої апаратної наради заступник міського голови Олександр Мосін дав дорученням комунальним службам покосити траву, яка розрослася на територіях, прилеглих до комунальних закладів.

- Активно в ріст пішла трава, тому прошу всіх керівників виконавчих органів розпорядитись, щоб господарчі служби вчасно викошували траву на прилеглих до комунальних закладів територіях, - наголосив Олександр Мосін. - Це також стосується і промислових, і приватних підприємств на території обласного центру.

Профільний заступник міського голови відзначив, що працівники ЖЕО та КП«Благоустрій» щодня працюють у скверах, зонах відпочинку, на прибудинкових територіях та вздовж доріг. І хоча в місті пройшли дощі, КП«Універсал-2005” має регулярно поливати вулиці - це допоможе прибрати тополиний пух, який дошкуляє містянам. Відповідно при спекотній погоді необхідно розробити графік поливу доріг і чітко його дотримуватись.

Також Олександр Мосін звернув увагу керівництва поліції на необхідності розчищення від порослі парку, що знаходиться неподалік від Кропивницького відділ поліції ГУНП.

Прочитано 793 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+