Як пройшов перший кінопоказ під відкритим небом у Кропивницькому. ФОТО

Понеділок, 04 червня 2018 12:07

У суботу, 2 травня у Ковалівському парку (амфітеатр) відбулось урочисте відкриття кінотеатру під відкритим небом у Кропивницькому. 

До Дня захисту дітей, показували мультфільм "Кролик Пітер", який став переможцем у голосуванні на сторінці групи Kropyvnytskyi Open Cinema у мережі фейсбук.

На захід прийшли декілька сотен людей. У групі Kropyvnytskyi Open Cinema багато кропивничан висловили свою подяку організаторам за прекрасний вечір. Але, нажаль були і такі, хто критикував їх за неякісну підготовку. 

Яна Петрова - ініціатор проекту "Кінотеатр під відкритим небом" який переміг у Громадському бюджеті 2017. Молода жінка, яка хоче різноманітити життя своїх земляків та повністю безкорисно організовує безкоштовне кіно для всіх бажаючих запевняє, що буде вдячна будь-якій допомозі у підготовці та проведені заходу. Тож, просить з повагою поставитись до незручностей та дякує усім за увагу до кінопоказу.

"Друзі, вітаю всіх з відкриттям сезону літнього кінотеатру! Вражена, що така величезна кількість людей зібралась на показ! Хочу вибачитись за заминки зі звуком, ми їх вже поладили. Наступного разу має все пройти без проблем. Також, хочу подякувати за допомогу і терпіння Вікторії Фундовній, Відділ Культури Кропивницький, Віталію Жураку та його брату Ярославу, Олександрі Морозовій, Яні Березовскій, Роману Шевченко, Олександру Петрову, Роману Медвєдєву і Викторії Астаф'євій.
Слова вдячності від місцевих жителів, а особливо дітей - безцінні! Тож, ми продовжуємо працювати, для вас і вашого гарного настрою!", - зазначила організатор заходу Яна Петрова.

Прочитано 932 разів
Останнє редагування Понеділок, 04 червня 2018 12:33
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+