Як пройшло дитяче свято краси у Кропивницькому (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Вівторок, 15 травня 2018 17:43

У п'ятницю, 11 травня, в залі обласної філармонії відбувся головний конкурс дитячої творчості та краси "Міні-Міс, Міні-Містер і Юна Міс Кропивницький 2018".

Вже багато років щорічне свято для дітей організовує модельне агентство "Стиль моделс".

У конкурсі взяли участь 42 юних моделей віком від 4 до 16 років. Під час виходів на сцену дівчата та хлопці презентували себе у народних костюмах, повсякденному одязі та вечірніх вбраннях. 

Крім учасників конкурсу, також, виступали творчі колективи нашого міста, такі як студія танцю “Авангард”, школа брейк-дансу “Mix of step” і гості зі Знам’янського району – барабанний гурт “Smile”, а також, глядачів неоновим шоу з мильними бульбашками розважали Art-studio “ANIMATO”.

Наприкінці вечора спонсори та партнери конкурсу привітали діток подарунками. Наша редакція, також, взяла участь у привітаннях конкурсантів та підтримала учасницю №7 Карину Піскову.

Тож, за підсумками журі конкурсу титул “Юна міс Кропивницкого 2018” здобула Єлизавета Медведенко,  “Старша міні-міс” – Лаврусенко Степаніда, “Міні-міс” – Лось Катерина, “Міні-містер” – Григор’єв Юрій.

Прочитано 1449 разів
Останнє редагування Вівторок, 15 травня 2018 17:43
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+