Як на Кіровоградщині відроджують дошкільну освіту

Вівторок, 17 липня 2018 10:31
Минулого тижня під час робочої поїздки до Голованівського району, голова облдержадміністрації побував на будівництві нового закладу дошкільної освіти «Веселка». 
Загальна вартість нового дошкільного закладу освіти, що будується у Голованівську, становить близько 30 млн. грн. Фінансування здійснюється за рахунок коштів місцевого бюджету. Для того, щоб розпочати будівельні роботи було виділено 8 млн. грн. із районного бюджету. До кінця поточного року планується звести два поверхи, встановити покрівлю, віконні та дверні блоки – на загальну суму 12 млн. грн.
Голова облдержадміністрації висловив сподівання, що зазначений проект поряд з іншими, що запропоновані на 2019-й рік, зможуть отримати фінансову підтримку з державного бюджету. А отже, є всі шанси, що будівництво нового дитячого садочка на Кіровоградщині вдасться завершити за досить короткий час.
Очільник області також поставив завдання прискорити роботи по реконструкції дитячих садочків в с. Лебедине Устинівського району, Новій Празі Олександрійського району та у м. Новоукраїнка. Він відзначив, що особисто контролюватиме хід будівництва на цих соціально важливих об’єктах. 
Прочитано 381 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+