Виживуть не всі: на Кіровоградську ОДА чекають кадрові «чистки»

Вівторок, 19 листопада 2019 11:20
Виживуть не всі: на Кіровоградську ОДА чекають кадрові «чистки» Фото: https://from-ua.com/

Новий голова Кіровоградської ОДА Андрій Балонь розповів про майбутні кадрові зміни в облдержадміністрації. Про це повідомляє кореспондент mandarin-news.

Попереду чекають організаційно-штатні зміни самої адміністрації, але не через те, що я бажаю категорично змінити кадри. Я розраховую на фахівців, які є професійними, відповідають функціональним обов’язкам, – наголосив Андрій Балонь.

Він пояснив, що ці зміни будуть у першу чергу спрямовані на те, щоб провести реальний і детальний аудит функцій, що не в повній мірі реалізуються, як цього вимагає Уряд і Президент.

За наслідками глибинного аналізу ми зможемо розпочати цей процес. Тобто він не почнеться ще ні завтра, ні післязавтра. У результаті це буде нова структура і відповідно будуть оголошені нові конкурси для добору спеціалістів, – зазначив голова облдержадміністрації.

Також Андрій Балонь прокоментував рішення щодо своїх заступників:

Хочу розраховувати на заступників, кандидатури яких презентував, коли сам проходив погодження. Діючі заступники знають мою позицію і продовжуватимуть працювати, поки не будуть призначені нові.

У той же час, за інформацією пресслужби ОДА, заявки надійшли на посади усіх голів місцевих державних адміністрацій Кіровоградської області. Найбільше зареєструвалося на посаду керівників Кропивницької, Знам’янської, Долинської, Олександрівської та Новгородківської РДА.

Проект LIFT стартував у Кіровоградській області 14 листопада. Для того щоб зареєструватися необхідно подати заявку за посиланням

LIFT – це сучасна інформаційна платформа, що дає можливість здійснити відкритий пошук чесних, порядних і відповідальних людей для керівництва місцевими адміністраціями.

Особливості платформи:

  • прозорий та відкритий відбір кандидатів;
  • абсолютно кожен може приєднатись до проєкту;
  • після подання заявки, учасник може у будь-який момент переглянути свій статус у межах програми;
  • кандидати комунікують з рекрутерами, проходять інтерв’ю з HR-менеджерами та перевірку СБ;
  • якщо всі випробування LIFT пройдені успішно, кандидати потрапляють на співбесіду до голови ОДА та з представниками Офісу Президента.

Головне завдання проєкту – об’єднати кваліфікованих спеціалістів, які готові спрямувати зусилля на позитивні зміни в країні та її комплексний соціально-економічний і культурний розвиток, та долучитися до Команди Президента Зеленського.

Прочитано 691 разів
Останнє редагування Вівторок, 19 листопада 2019 10:39
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+