Виділення землі для депутата із Кропивницького виявилося звичайним фейком (ФОТО)

П'ятниця, 28 грудня 2018 16:05

Днями одне з електронних видань Кропивницького повідомило про виділення землі одному з депутатів міської ради Кропивницького, наголосивши, що в результаті такого рішення в обласному центрі з’явиться ще один магазин.

На розгляд “земельній комісії” було винесено питання стосовно надання Санасаряну Р. Р. (який є депутатом міської ради від політичної сили “Радикальна партія”) дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки по вулиці Яновського, 112-л. Йдеться про земельну ділянку загальною площею 0, 0036 га (у тому числі по угіддях: 0, 0036 га – землі під громадською забудовою) для розміщення магазину, за рахунок земель житлової та громадської забудови, – йдеться у матеріалі.

Свідомо або ні, але автор матеріалу не захотів ретельно розібратися в цій ситуації, таким чином ввівши в оману своїх читачів.

Насправді мова йшла про землю під уже збудованим магазином – саме його і придбав депутат Рафаел Санасарян. Для того, щоб він працював на законних підставах, необхідно переоформити право на земельну ділянку під цим об’єктом торгівлі – саме такої процедури вимагає законодавство України. До речі, саме на переоформлення цієї ділянки і дала дозвіл земельна комісія міськради Кропивницького. Втім, остаточне рішення щодо цієї ситуації прийме міськрада на засіданні чергової сесії.

Прочитано 680 разів
Останнє редагування П'ятниця, 28 грудня 2018 15:48
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+