Військового з Кіровоградщини відзначило командування частини

Четвер, 01 вересня 2022 16:38

На адресу Новомиргородської міської ради надійшов похвальний лист від командування військової частини, де проходить військову службу за мобілізацією житель с. Панчеве Добровольський Юрій Михайлович. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на міського голову Новомиргорода Ігора Забажана.

Так, наш земляк проходить військову службу на посаді водія відділення безпілотних авіаційних комплексів.

«За час служби зарекомендував себе як дисциплінований і працьовитий військовослужбовець, свято і непорушно додержується Конституції України, віддано служить українському народові. В колективі характеризується позитивно. Вимоги статуту Збройних Сил України знає і виконує на відмінно, користується ними в повсякденному житті.

За час проходження служби в нашій частині Командуванням частини та підрозділу неодноразово був відмічений за самовіддану службу, вміле виконання завдань, зразкову військову дисципліну.

 

 

Прошу вас довести до всіх жителів вашого села та окремо до родини військовослужбовця про його достойні вчинки.

 

Хай він послужить зразковим прикладом для майбутніх поколінь Вашого села. Вірю, що майбутні захисники, Ваші земляки, юнаки та дівчата, які прийдуть до лав Збройних Сил України будуть брати приклад з вихідця Вашого села і будуть так само гідно виконувати завдання за призначенням та захищати нашу рідну землю», - йдеться в тексті похвального листа.

Прочитано 520 разів
Останнє редагування Четвер, 01 вересня 2022 17:55
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+