В супермаркеті Кропивницького виявили зіпсовану рибу

Четвер, 25 лютого 2021 12:29

В супермаркеті «Копілка» в обласному центрі виявили рибу, яка зберігалась з недотриманням необхідних температурних режимів, а також у якої вийшов термін придатності. Про це йдеться в рішенні головного державного ветеринарного інспектора Кіровоградської області Андрія Багрія, яке розміщено на сайті ГУ Держпродспоживслужби в області.

Так, порушення виявили в таких продуктах:

риба скумбрія солена вагою 4,566 кг, оселедець атлантичний холодного копчення вагою 2,276 кг, оселедець слабо солений вагою 2,206 кг виробництва МПП «Агропромресурси» ТМ «Рибак», яка зберігалась за температури +4°С, хоча у вимогах виробника температура зберігання вказана від -8 до -4 °С.

форель слабо солену ТМ «САНТА-БРЕМОР» вагою 1,628 кг – зберігання при t +4°С (відповідно до етикетки виробника температура зберігання даних продуктів харчування становить від - 4°С до 0°С),

Виявили й продукцію, у якої минув термін придатності, зокрема:

оселедець холодного копчення скибочки вагою 0,1 кг виробництва МПП «Агропромресурси» ТМ «Рибак», плітку в’ялену 1-го гатунку вагою 3 кг виробництва «Айсберг-Фіш», чим порушено ст. 18 Закону України «Про інформацію для споживачів щодо харчових продуктів».

Вказану продукцію ТОВ «Копілка» зобов’язали вилучити з обігу та надати підтверджуючі документи до ГУ Держпродспоживслужби в області.

Фото: Україна-Центр. 

Прочитано 369 разів
Останнє редагування Четвер, 25 лютого 2021 13:39
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+