В дитсадку на Кіровоградщині невідомі розбили вікна

Середа, 03 серпня 2022 15:18

Учора вранці, 2 серпня, в приміщенні колишнього дитячого садка «Росинка», яке знаходиться на балансі відділу освіти, молоді та спорту Новоархангельської селищної ради, виявили розбиті вікна. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Новоархангельську селищну раду.

Так, невідомі пошкодили одне велике вікно спальні на першому поверсі та дві квадратні секції вітражного вікна біля входу.

Також в одній шибці застряг камінь, пожбурений кимось із несвідомих громадян, в іншому місці подвійне скло вибите шматком цегли наскрізь.

Селищна рада звернулася до правоохоронців для встановлення винних у скоєнні протиправних дій і притягнення їх до адміністративної відповідальності.

«Важлива будь-яка інформація, пов’язана з даною подією, надана жителями селища. Анонімність гарантована.

Прикро, що таке сталося. Адже воєнний стан повинен стати для всіх нас часом єднання, а не розбрату. І спроби посіяти усередині громади ворожнечу, злобу, непримиримість, виглядають як військовий злочин. Люди, схаменіться, не завдавайте матеріальної шкоди комунальному майну. Це принизливо та дріб’язково. Не тим шляхом ідете,»- повідомили в селищній раді.

 

Прочитано 930 разів
Останнє редагування Середа, 03 серпня 2022 15:50
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+