В ДТП біля Кропивницького загинув молодий військовий

Понеділок, 26 вересня 2022 17:54

Кіровоградщина втратила жителя с. Бережинка Щасливого Сергія Олександровича. Йому було лише 32 роки. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Первозванівську територіальну громаду.

Герой загинув 22 вересня.  Про загибель Захисника України на своїй сторінці у Фейсбук написала волонтерка Кулінарної сотні Кіровоградщини Наталя Міщенко.

«Два дні потому рано вранці задзвонив телефон.. Дзвонила сестра Сергія  Щасливого - Наталя.

Сергій загинув вчора о 22.00.... Як? Ми ж декілька днів потому говорили, він був у лікарні з контузією...

Як загинув? - ДТП під Кропивницьким.... Їхав заскочити додому після похорон побратима з Запоріжжя і тут майже вдома загинув в ДТП..  В мене ШОК...

 

Раптово пригадала свічку в нього на аві декілька днів потому, писав за загибель побратима... Як так??? Який злий рок! Пробути стільки років на війні, з 24.02 сидіти в такій " жопі", вибачаюсь за сленг, стільки пацанів там загинуло, і загинути тут.... Поклала слухалку і захотілося кричати: ЧОМУ і ЯК ТАК???...

 

 

Пригадую ходив з гіпсом на нозі приходив допомогав мені чистити буряк, моркву, цибулю на КСК коли була змога... Стільки усього було... Деякі люди намагалися скористуватися його наівністю та добротою і втягнути куди-небуть, приходилося втручатися... І ось такий кінець... Загинути тут - сумний та злий рок!...»- йдеться в дописі жінки.

Попрощаються з Героєм у середу, 28 вересня, о 10.00. Живий коридор до дому с.Бережинка вул.Криворізька 13.

Прочитано 6027 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+