У Знам'янському районі розшукують трьох копів

Четвер, 05 липня 2018 10:00

Вчора, 4 липня, для Знам’янського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Кіровоградській області в приміщенні міськрайонної філії обласного центру зайнятості відбувся міні-ярмарок вакансій.

Для безробітних громадян презентував установу начальник сектору кадрового забезпечення Знам'янського відділу поліції головного управління Національної поліції в області Сергій Пащенко. Він повідомив, що сьогодні місцева поліція потребує укомплектування вакантних посад: поліцейський (за спеціалізаціями), поліцейський (інспектор) патрульної служби, слідчий, дільничний. Детально зупинився на обов'язках цих працівників, можливості проходження професійного навчання за міжнародними стандартами, кар’єрного росту та ін.
Також С.Пащенко ознайомив безробітних з етапами відбору до Національної поліції України, з вимогами та основними принципами, на яких будується діяльність поліцейського. У ході зустрічі, на вимогу безробітних, були висвітлені питання соціального і матеріального забезпечення дільничних офіцерів та слідчих.
Крім того, учасниками зустрічі були підняті питання щодо прийняття на зазначені посади жінок та питання про рівень фізичної і психологічної підготовки. В заключній частині презентації всім бажаючим було запропоновано заповнити анкету для участі у конкурсному відборі на службу в Національній поліції України.
Під час заходу здійснювалася й трансляція презентаційних відеоматеріалів щодо проходження служби в Національній поліції, під час перегляду яких присутні ставили чимало питань та отримали вичерпні кваліфіковані відповіді.
Зустріч відбулася у форматі інтерактивного спілкування. У результаті проведеного міні-ярмарку з 9 учасників – 2 особи зацікавилися запропонованими вакансіями, заповнили відповідні анкети та отримали координати для можливого подальшого працевлаштування.

В. Саржевська, начальник відділу взаємодії з роботодавцями Знам’янської міськрайонної філії обласного центру зайнятості

 

Прочитано 1027 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+