У жителя Кіровоградщини вилучили пістолет «Макарова» та набої

П'ятниця, 01 червня 2018 14:44

За попередніми даними, чоловік, який зберігав заборонені предмети, здійснив кілька пострілів у лісосмузі неподалік населеного пункту. Слідчі з’ясовують усі обставини події.

До чергової частини Добровеличківського відділення поліції надійшло повідомлення про те, що поблизу лісосмуги чутно звуки, схожі на постріли.

На місце негайно виїхала слідчо-оперативна група для перевірки інформації.

Під час огляду території поліцейські виявили стріляні гільзи калібру 9 мм. У подальшому працівники поліції встановили особу громадянина, який здійснював постріли. Ним виявився 58-річний місцевий житель.

У ході огляду автомобіля чоловіка поліцейські виявили предмети, схожі на: пістолет «Макарова» та 7 набоїв до нього, два магазини, кобуру, нунчаки та металевий ніж кустарного виробництва.

Попередньо подію кваліфіковано за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 та 2 ст. 263 «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами» Кримінального кодексу України.

За словами начальника відділення поліції Юрія Яндульського, у даний час встановлюються всі обставини пригоди та походження предметів, які зберігав громадянин.

Прочитано 404 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+