У Вільшанському районі була спроба рейдерської атаки

Понеділок, 31 липня 2017 10:25

У ПСП "ім. Димитрова" Вільшанського району була спроба рейдерської атаки.

Про це йдеться на сайті ОДА, інформують Новини Кіровоградщини.

«27 липня до чергової частини Вільшанського відділення поліції Голованіського ВП ГУНП надійшло повідомлення від громадянина, що представився власником ПСП "ім Димитрова" (с. Добре), що на територію току підприємства прибули невідомі особи. Візитери погрожували заявнику та працівникам та вимагали залишити територію підприємства, так як вони не є його власниками. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Передумовою вказаних подій стали неодноразові спроби рейдерського захоплення ПСП "ім Димитрова"», - йдеться в повідомленні.

Голова обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко поспілкувався із представниками силового блоку області. Зважаючи на нещодавні події у селі Бережинка Кіровоградського району, узгодили план взаємодії стосовно недопущення загострення ситуації. Очільник області акцентував увагу керівництва Нацполіції в області, що будь-які конфліктні ситуації повинні вирішуватися без застосування сили із забезпеченням правопорядку, законних прав та інтересів громадян.

До ПСП "ім Димитрова" виїхало керівництво обласної Національної поліції. У село Добре направили додатковий склад правоохоронців для забезпечення правопорядку та попередження конфліктної ситуації.

Наразі в селі спокійно. За оперативною інформацією, там працює 56 правоохоронців.

Прочитано 1340 разів
Останнє редагування Четвер, 07 вересня 2017 15:16
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+