У скандалі замішана молодіжна рада Кропивницького

Середа, 06 червня 2018 11:45

Вчора, під час засідання сесії міської ради, з трибуни виступив голова кропивницького осередку Молодіжного Крила РПЛ Євген Циганко. Він запропонував міській владі звернути увагу на проблему молодіжної політики.

"Це проблема Молодіжної Ради міста Кропивницького, що була створена на базі міськради нашого міста. У минулому році вперше було створено Молодіжну Раду і вона була скликана за всіма нормами і статутами міської Ради, в яку можна було потрапити за квотами, нормами, можна так сказати, чесно. Однак, сьогодні ситуація складається зовсім по-іншому. Через незадовільну роботу голови та заступників Молодіжної Ради її склад було розформовано декілька місяців тому. Тоді нам було гарантовано, що на новому наборі складу все буде чесно та виконано за схожим за минулими виборами. Однак, було створено за закритими дверима, збільшено бюджет і нікого з громадських організацій міста не дізналися про набір", - зазначив Євген Циганко.

Після чого, голова міськради Андрій Райкович, дав доручення своєму заступнику та начальнику профільного управління спільно з Євгенієм Циганко розібратися з ситуацією і вирішити проблемні моменти. Але, через декілька годин, представники Молодіжної ради міста Кропивницького на офіційній сторінці у фейсбуці опублікували образливий пост в адресу Євгенія.

Він прокоментував його: "Знаєте, завжди любив і люблю до сьогоднішнього дня здорову критику. Не тільки супротивників, але і від колег, друзів. В деяких моментах вона означає, що десь є невдачі, проблеми, проколи і їх треба виправити,щоб йти далі. Я завжди вислуховую людей, питаю ради і роблю все для того, щоб бути краще і прагне до кращого. Але я був завжди противником неадекватних оцінок і нехитрих висловлювань на адресу будь-якої людини. Ці неадекватні оцінки, порожня балаканина і інші незв'язні речі говорять лише про одне - ти на правильному шляху і кому-то твої кроки стали поперек горла. Я вдячний усім, хто вказує на мої недоліки і допомагають мені бути краще. Я вдячний всім однаково".

 

Прочитано 1663 разів
Останнє редагування Середа, 06 червня 2018 14:18
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+