У річці на Кіровоградщині знайшли тіло молодика, загадково зниклого 3 тижні тому (ФОТО)

П'ятниця, 21 лютого 2020 10:00
У річці на Кіровоградщині знайшли тіло молодика, загадково зниклого 3 тижні тому (ФОТО) Фото з вільного доступу

Світловодський відділ поліції порушив кримінальне провадження за статтею 115 Кримінального кодексу України «Умисне вбивство». Про це з посиланням на Світловодськ вечірній повідомляє mandarin-news.

Як повідомили у міському відділі поліції, 19 лютого об 11:07 год. надійшло повідомлення про те, що в районі Кар’єроуправління виявили тіло чоловіка. Поліцейські звернулися до служби порятунку з проханням допомогти вилучити загиблого з води. 

Олександр Берест, начальник 17 ДПРЧ, розповів, що роботи проводилися на нижньому б’єфі річки Дніпро. Рятувальники дістали тіло з води, на човні доставили його на берег і передали поліції. Відзначає, що картина була моторошною…

Поліція встановила, що загиблому було 32 роки, він жив у Власівці, з 30 грудня 2019 року його вважали зниклим безвісти. Односельці розповідають, що на цьому місці він іноді витрушував сітки з рибою.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України «Вбивство, тобто умисне протиправне заподіяння смерті іншій людині». Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. 

Тіло загиблого направлено на судово-медичну експертизу. 

Прочитано 1637 разів
Останнє редагування П'ятниця, 21 лютого 2020 10:01
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+