У під’їзді багатоповерхівки у Кропивницькому знайшли смертельно травмованого чоловіка (оновлено)

П'ятниця, 20 вересня 2019 13:15

У Кіровоградській обласній лікарні помер від тяжких травм 72-річний місцевий житель. Про це mandarin-news повідомили джерела в правоохоронних органах.

Чоловіка знайшли сусіди – жертва лежала на сходах у власному під’їзді багатоповерхівки по вулиці Академіка Корольова. Для порятунку постраждалого терміново викликали швидку.

В реанімації обласної лікарні у чоловіка діагностували численні травми різного ступеню важкості: важку відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку з ураженням лівої скроневої кістки, множинні переломи склепіння основи черепа, забій м'яких тканин голови посттравматичний, отолікворею зліва, закриту травму грудної клітки, перелом 11-го ребра зліва, забійні гематоми лівого плеча зліва та поверхнево забійна рана лівого ліктьового суглобу. На жаль, вони виявилися несумісними з життям.

Інформацію про подію внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Нині правоохоронці з’ясовують усі обставини події.

Доповнено.

У Нацполіції області інформацію про смерть чоловіка підтвердили.

За попередніми висновками судмедексперта, смерть чоловіка могла статися після падіння зі сходів. Утім, остаточні висновки будуть зроблені після проведення розтину, – наголосила речниця Нацполіції Кіровоградщини Віталіна Бевзенко.

Прочитано 3922 разів
Останнє редагування П'ятниця, 20 вересня 2019 15:54
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+