У одній зі шкіл Кропивницького з батьків незаконно збирали кошти

Понеділок, 16 липня 2018 14:34

Про це сьогодні, 16 липня, під час апаратної наради, повідомив міський голова й доручив розслідувати цю справу.


Під час апаратної наради очільник міста повідомив, що під час спілкування з містянами на “Гарячій лінії” до нього зателефонував батько першокласника і поскаржився, що керівництво колегіуму збирає кошти з батьків на ремонт класу. Андрій Райкович доручив управлінню освіти негайно розібратися у ситуації, що склалася і провести службове розслідувaння щодо керівництвa даного навчального закладу.

- Це дискредитація міської влади, коли очільник міста постійно наголошує на тому, що освіта фінансується достатньо і забороняє збирати кошти з батьків, а директорський корпус продовжує наполягати на недостатньому фінансуванні, - зазначив Андрій Райкович. - Це при тому, що цього року з міського бюджету нa ремонти було виділено понaд 1 мільйон 100 тисяч гривень, а загалом на освіту держава виділила 960 мільйонів гривень.

Журналіст "Мандарин-News" зателефонував до секретаря НВК "Кіровоградський колегіум", але та відмовилася коментувати ситуацію, що склалася, зіславшись на те, що лише тимчасово заміняює секретаря.

Прочитано 559 разів
Останнє редагування Понеділок, 16 липня 2018 15:22
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+