У кропивницьких маршрутках проїзд зросте до 7 гривень

П'ятниця, 29 січня 2021 11:55

У Кропивницькому встановлять граничну вартість разового проїзду одного пасажира на міських автобусних маршрутах загального користування. Про це йдеться в проєкті рішення на сайті міської ради.

За інформацією,  для підприємств ПП «ОЛІКС», ПП «УкрАвтоІнвест», ПП «Паритет Сервіс», КТ «Автолегіон – Варванської Ю.В.», ПП «Автобаз – Кіровоград», ТОВ «Кіровоград Євро Транс», ФОП Кобченко В.В., ФОП Баркар С.М.  гранична вартість проїзду складатиме 7,00 грн, для КП «Електротранс» Міської ради міста Кропивницького» – 6,0 грн.

«Доручити управлінню розвитку транспорту та зв'язку міської ради внести зміни до договорів на регулярні перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в м. Кропивницькому, укладених з 2 підприємствами-перевізниками, зазначеними в пункті 1 даного рішення, в частині визначення граничного тарифу на перевезення»,– йдеться в проєкті рішення.

Контроль за виконанням цього рішення покладуть на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради О.Вергуна.

Прочитано 944 разів
Останнє редагування П'ятниця, 29 січня 2021 12:11
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+