У Кропивницькому відбудеться шалене юмористичне шоу

Середа, 21 лютого 2018 16:42

Студія «Мамахохотала» виступить 24 лютого 2018 року, о 19:00 в Кіровоградському академічному обласному українському музично-драматичному театрі ім. М. Л. Кропивницького.

120 хвилин забійних і сміливих жартів від гігантів молодіжного гумору.

Ще в 2012 р зібрався колектив хлопців, які любили гумор у всіх його проявах. Жарти накопичувалися, команда збільшувалася, потрібно було йти далі. І зародилася ідея перетворити загальне захоплення у щось більше.

Так з'явилася студія «Мамахохотала», яка моментально підкорила українську аудиторію. Хлопці представляють вже 8-й сезон свого гумористичного шоу на телеканалі НЛО TV і завоювали репутацію визнаних кумирів молоді.

Роки у ТВ-екранів і мільйони переглядів на YouTube ніколи не замінять один перегляд тет-а-тет. Тому відривайся від дивана і екрану - приходь на новий концерт студії «Мамахохотала».

Що тебе чекає?

Non-stop мікс жартів, мініатюр і номерів, які в своєму місті ти побачиш і почуєш вперше. Ти весело проведеш час, отримаєш вагон і два візки позитиву, візьмеш участь у розіграші призів і поборешься за подарунок від партнера туру - сертифікат магазину спортивного одягу Peak. А на десерт - актуальні жарти про твоє місто. І, звичайно ж, після концерту зможеш для свого Instagram зробити фото з улюбленими акторами і взяти у них автографи. Якщо встигнеш придбати квитки, які швидко розкуповуються - якраз поки ти це читаєш. ТОМУ ДОСИТЬ ВЖЕ ЧИТАТИ, ЗБИРАЙ ДРУЗІВ І ПРИХОДЬТЕ весело провести час!

Прочитано 487 разів
Останнє редагування Середа, 21 лютого 2018 20:43
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+