У Кропивницькому «зустріли» заробітчанина з Німеччини

П'ятниця, 03 травня 2019 12:20
У Кропивницькому «зустріли» заробітчанина з Німеччини Фото: LB.ua

Поблизу села Первозванівка Кіровоградської області троє невідомих побили чоловіка і відібрали в нього близько 45 тисяч гривень, які він щойно привіз із заробітків. Про це mandarin-news стало відомо з власних джерел в правоохоронних органах.

1 травня пізно ввечері житель села Калинівка перебував на автостанції у Кропивницькому. Там, спілкуючись з невідомим йому чоловіком, який відрекомендувався як таксист, розповів йому, що повертається додому із заробіток. На його пропозицію поїхати додому на таксі заявник відмовив, пояснивши що в нього є лише 40 гривень, а інші кошти в євро.

Після цього чоловік пішки пішов до зупинки біля Кіровоградського обласного суду, аби дочекатись ранкового автобусу. Вже біля суду до нього під’їхав автомобіль марки ВАЗ, водій якого запропонував підвезти. Чоловік сів до вказаного авто, в якому перебувало троє невідомих. Не доїхавши до с. Первозванівка водій зупинив автомобіль та запропонував віддати кошти, але отримав відмову, після чого дістав предмет зовні схожий на пістолет, та вдарив заявника по голові в область скроні. Потерпілого виштовхали з авто та заволоділи його сумкою, в якій знаходились кошти в сумі 1500 євро та 40 гривень.

Прочитано 2537 разів
Останнє редагування Субота, 04 травня 2019 10:49
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+