У Кропивницькому знайшли матір, яка підкинула немовля до лікарні

Середа, 24 березня 2021 15:17

В обласному центрі поліцейські знайшли матір, яка підкинула новонародженого хлопчика до хірургічного відділення обласної дитячої лікарні. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Суспільне.

Жінці 31 рік, вона мешкає у центральній частині Кропивницького, неподалік лікарні. Перебуває на обліку Служби у справах дітей.

Жінка виховувала чотирьох дітей, за неналежний догляд одну дитину у 2015 році вилучили з сім'ї.

"Жінка зізналась, що сама народила вдома, обробила пуповину і віднесла дитину до лікарні. Вона пояснила, що зробила так, тому що у неї скрутне матеріальне становище і вона не потягне ще одну дитину".

За словами нaчaльника відділу ювeнaльнoї пpeвeнції гoлoвнoгo упpaвління Нaцпoліції в oблaсті Сергія Бочарнікова, жінці призначили судово-медичні експертизи.

Директор обласної дитячої лікарні Василь Хорощак розповів, що зараз вага хлопчика 3 кілограми 100 грамів. Він здоровий, перебуватиме в обласній дитячій лікарні від одного місяця до півтора.

Нині дитині потрібні підгузки першого розміру.

Як передати допомогу новонародженому, можна дізнатися за номером 0522 225 751.

Нагадаємо. Новонародженого хлопчика підкинули до лікарні 14 березня о 21.30. Він був загорнутий у ковдру, при ньому була пляшечка.

"Дитині на вигляд було лише дві-три години від народження. Вага новонародженого три кілограми. Хлопчик доношений, за попереднім оглядом здоровий", – сказав головний лікар.

Речниця поліції області Віталіна Бевзенко розповіла, що у дитини діагностували переохолодження. Інформацію по даному факту внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "Залишення у небезпеці".

Фото: умовне. 

Прочитано 551 разів
Останнє редагування Середа, 24 березня 2021 16:22
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+