У Кропивницькому з’явиться ЦНАП європейського зразка

Понеділок, 02 вересня 2019 14:45
У Кропивницькому з’явиться ЦНАП європейського зразка Фото: Репортер

У Кропивницькому добігають кінця роботи з перетворення екс-Кібернетичного коледжу на сучасний Центр надання адміністративних послуг. Про це під час апаратної наради розповів координатор ЦНАПу Антон Шевченко, повідомляє кореспондент mandarin-news.

За словами посадовця, нині в будівлі колишнього Кібернетичного коледжу тривають внутрішні оздоблювальні та зовнішні облицювальні роботи. Приміщення ЦНАПу буде обладнане пожежною сигналізацією, системами пожежогасіння та кондиціювання. На верхні поверхи будівлі працівників установи та її відвідувачів підніматимуть 3 спеціальні підйомники, пристосовані для потреб осіб з інвалідністю та 3 панорамних ліфти.

На першому поверсі будівлі надаватимуть переважну більшість адміністративних послуг. Передбачається, що серед них будуть видача закордонних, звичайних та ID-паспортів, а також водійських прав – для цього вже закуплено відповідне обладнання.

На першому поверсі розташовуватиметься рецепція, дитяча кімната, банківське відділення тощо. Загалом тут працюватимуть 80 співробітників зі 180, запланованих положенням про ЦНАП. Вони надаватимуть жителям Кропивницького 300 адміністративних послуг (нині – 156). Сам же Центр, за словами Антона Шевченка, працюватиме безперебійно, а по середам – до 20-00 год.

Загальна вартість проекту – 49,9 мільйона гривень, з яких 18 млн. складає державна субвенція.

Прочитано 911 разів
Останнє редагування Понеділок, 02 вересня 2019 14:48
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+