У Кропивницькому «зависли» земельні питання

Четвер, 10 жовтня 2019 15:00
У Кропивницькому «зависли» земельні питання Фото: https://volynua.com

У Кропивницькому земельні рішення, прийняті на сесії міської ради ще 10 вересня нинішнього року, до цього часу не оприлюднені на сайті КМР. На цю ситуацію mandarin-news повідомили небайдужі місцеві жителі.

Відповідно до вимог законодавства, після того, як за те чи інше рішення проголосували депутати органів місцевого самоврядування, протягом 5 днів воно має бути підписане головою, і протягом ще 10 – оприлюднене на сайті міської ради. Втім, сьогодні, 10 жовтня, кілька рішень до цього часу не оприлюднені.

Цю ситуацію прокоментував заступник начальника управління земельних відносин та охорони навколишнього середовища – начальник відділу земельних відносин міськради Кропивницького Володимир Підорич. За його словами. усі рішення, прийняті 10 вересня, міський голова Андрій Райкович підписав у визначений термін. Окремі з них уже розміщені на сайті КМР, інші – опрацьовуються в управлінні земельних відносин.

Всі рішення, прийняті на сесії 10 вересня, мають з’явитися на сайті міськради до вечора завтра, 11 жовтня, – наголосив посадовець. – Крайній термін – вівторок, 15 жовтня.

Прочитано 1607 разів
Оцініть матеріал!
(1 Голосувати)

Додати коментар


+