У Кропивницькому запрошують батьків до школи психології

Четвер, 15 лютого 2018 10:02

Оголошується набір на проект "Школа психології для батьків"! Він стартує 17 лютого в суботу о 11:30 і заняття проходитимуть раз в 2 тижні.

Усього буде 10 занять по 2,5 години. Підходить для батьків дітей різного віку.

Заняття будуть проходити у формі лекцій, настільних ігор, рольових ігор, експериментів, дискусій.
Ми розглянемо такі тематичні модулі:

1. Характер, особливості психічної організації і властивості нервової системи дитини - Ви зможете визначити сильні і слабкі сторони дитини. Чи зможете зрозуміти, які методи виховання, режим і стиль спілкування підходять саме йому.

2. Закони сім'ї, спілкування в сім'ї, сімейні сценарії - дізнаєтеся закони, за якими живе ваша сім'я і ваша дитина, проаналізуєте стилі спілкування і дізнаєтеся сценарні послання, які є у вас і у вашої дитини

3. Емоційна сфера дитини та її порушення - дізнаєтеся, як влаштована емоційна сфера та які її особливості в різних віках, що робити з тривогою, агресивністю, істериками зниженим емоційним тоном вашої дитини. Дізнаєтеся техніки управління своїми емоціями

4.Розвиток і виховання - дізнаєтеся основні цілі розвитку дитини на кожному віковому етапі і яка роль батьків. Довідаєтеся основні принципи і моменти виховання, на які потрібно звернути увагу.

Ведуча: кандидат психологічних робіт, дитячий психолог, викладач з 20-річним стажем, мама двох дітей, керівник психологічної майстерні "Інсайт" Кузнєцова Інга.

Вартість всього курсу 1000 грн. Можлива оплата за 2 рази. Максимальна кількість групи 10 осіб. Заняття будуть проходити в психологічній майстерні "Інсайт" за адресою: Гоголя, 44, офіс 5.
Запис і питання-по телефону 0501305030 або в вайбері.

Прочитано 767 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+