У Кропивницькому виші обиратимуть формат навчання зі студентами

Вівторок, 02 серпня 2022 10:56

Керівництво ЦДПУ ім. В.Винниченка обиратиме формат навчання разом зі студентами. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на ректора вишу Євгена Соболя.

За його словами, є відповідні документи про те, що укриття навчального закладу відповідають всім вимогам. 

«У випадку загрози маємо де від неї сховатись. Однак, яку форму навчання обрати вирішити повинні колегіально. Наразі здійснюємо он-лайн опитування студентів. Цим займаються декани факультетів.

Тому я прошу скази своє виважене слово кожного! Порадьтесь з близькими, оцініть свою резистентність до стресу, зважте «за» і «проти». І дайте відповідь.

Колектив університету до роботи готовий. Аудиторії та сховище теж. Ми, ясна річ, хочемо максимально якісного результату від навчального процесу. Головним при цьому залишається безпека студентів та викладачів,»- наголосив ректор педагогічного ВНЗ.

 Опитування дозволить виявити:

1. Думку здобувачів освіти (у тому числі внутрішньо переміщених), науково-педагогічних працівників та співробітників університету щодо вибору оптимальної форми організації освітнього процесу в умовах воєнного часу, з-поміж яких такі:

  • дистанційно/онлайн (on-line);
  • очно (off-line);
  • змішано (очно та дистанційно);
  • гібридно (одночасно: частина групи - очно, частина групи - дистанційно)
  • або інше

2. Причини, з яких учасники освітнього процесу не можетуть брати в ньому участі (навіть дистанційно);

3. Ефективність онлайн платформ комунікації (Zoom, Meet), з яких університет має розширені ліцензійні умови щодо можливостей їхнього використання для проведення навчання;

4. Забезпеченість освітніх компонентів освітніх програм доступом до онлайн-курсів міжнародних освітніх платформ (Coursera, EdX,  Udemy for Business), до яких університет за підтримки МОН України має безкоштовний доступ та права адміністрування, виявити можливості перезарахування результатів навчання студентів на цих курсах на засадах неформальної освіти.

Опитування проводитиметься з 2  по 14 серпня 2022 року.

Прочитано 253 разів
Останнє редагування Вівторок, 02 серпня 2022 11:51
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+