У Кропивницькому видалася «урожайна» ніч (ФОТО)

П'ятниця, 15 листопада 2019 10:00
У Кропивницькому видалася «урожайна» ніч (ФОТО) Фото: https://ua-reporter.com/

Поліцейські продовжують виявляти водіїв, які сідають за кермо напідпитку. Про це mandarin-news повідомили в патрульній поліції Кіровоградської області.

Лише за одну ніч інспектори виявили трьох водіїв, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, що підтверджується відповідними результатами огляду та висновком лікаря.

Так, близько 22-ї години, в обласному центрі по вулиці Сергія Сєнчева, охоронці порядку зупинили автомобіль Chevrolet Niva, за порушення правил дорожнього руху. У ході спілкування з 35-річним водієм поліцейські виявили у чоловіка ознаки алкогольного сп’яніння. Результат огляду на вміст алкоголю в крові проказав – 2,42 проміле, що більше ніж у 12 разів перевищував допустиму норму. Так, як водій керував транспортним засобом під дією алкоголю не вперше, патрульні склали на нього протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (керування у стані сп’яніння).

Наступний випадок стався через кілька годин по вулиці Соборній. За порушення правил дорожнього руху, поліцейські зупинили автомобіль ЗАЗ 110307. 27-річний водій зізнався патрульним, що вживав алкогольні напої. Результат алкотестера показав – 1,48 проміле, що майже у 8 разів перевищував допустиму норму.

Третій автомобіль ВАЗ 21093, патрульні зупинили вранці, близько 6-ї години, по вулиці Академіка Корольова. У 23-річного жителя області поліцейські, також виявили ознаки алкогольного сп’яніння. Водій погодився пройти огляд лише у спеціалізованному медичному закладі. Відповідно до висновку лікаря, громадянин перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Охоронці порядку склали на водіїв ЗАЗу та ВАЗу протоколи за ч. 1 ст. 130 КУпАП (керування автомобілем у стані сп’яніння).

Світлина від Патрульна поліція Кіровоградської області.

Світлина від Патрульна поліція Кіровоградської області.

Прочитано 1366 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+