Депутат міськради подарував дітям Кропивницького сучасні ігрові майданчики (ФОТО)

П'ятниця, 27 вересня 2019 10:00

Депутат мiської ради Кропивницького Рафаель Санасарян подарував дiтям свого виборчого округа два сучасних iгрових майданчики. Цього разу свято вiдзначали маленькi жителi 1-го та 2-го корпусiв будинку 21 на вулицi Героїв України, з мiсця подiї повiдомляє кореспондент mandarin-news.

Втiм, офiцiйне вiдкриття майданчикiв, – а таких в цьому районi за час каденцiї Рафаеля Санасаряна вiн та його команда встановили вже бiльше десяти, – викликало значний iнтерес як маленьких жителiв мiкрорайону, так i їх батькiв. Не дивно, адже на кожного чекала цiкава розважальна програма на всi смаки. I якщо на юних кропивничан чекали анiматори з купою конкурсiв та розваг, то дорослi насолодилися виступом ансамблю «Горлиця» – останнiй виступив настiльки яскраво, що змусив пiдспiвувати та пiдтанцьовувати ледь не кожного присутнього на святi.

Втiм, на самого депутата теж чекав сюрприз – представницi трьох будинкiв його виборчого округу вручили вiд iменi всiх жителiв подяки за небайдужiсть та постiйну допомогу у вирiшеннi нагальних проблем, а також чашку для найкращого депутата.

Я дуже радий бачити вас усiх на цьому святi, – наголосив Рафаель Санасарян. – Сьогоднi ми вiдкриваємо два дитячих майданчика, а на черзi – ще чотири. Ви знаєте, за цi роки нашої спiльної роботи я зрозумiв, що разом ми здатнi на неймовiрнiшi здобутки.

Втiм, на цьому сюрпризи не вичерпалися. Так, кожен учасник свята змiг узяти участь у лотереї. Щасливчики отримали в подарунок коробки цукерок та бiлети в музично-драматичний театр iменi Марка Кропивницького. Головним же призом стала сучасна праска, без якої не може обiйтися жодна родина.

Прочитано 411 разів
Останнє редагування П'ятниця, 27 вересня 2019 10:53
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+