У Кропивницькому влаштували свято для дітей учасників АТО (ФОТО)

Середа, 26 грудня 2018 11:20

У Кропивницькому влаштували справжнє свято для дітей загиблих учасників АТО та маленьких жителів області, хворих на онкологію. Організаторами заходу виступили іміджцентр «Ольга», благодійні фонди «Відкрита Україна» та «Янгол життя» за підтримки кропивницької міської організації Радикальної партії Олега Ляшка.

Про це повідомляє кореспондент mandarin-news.

Святкування відбулося у торгово-розважальному центрі «Depo't». Вихованці іміджцентру «Ольга» влаштували для запрошених дітей яскравий концерт– і кожен присутній радів вогникам радості в очах задоволених дітлахів. А апофеозом став Дід Мороз, який, за традицією, обдарував кожного учасника свята.

Я щиро вітаю вас із прийдешнім святом, – наголосив помічник нардепа від Радикальної партії Олега Ляшка Дмитра Лінька Олександр Скляревський. – Новий рік – це час для здійснення найзаповітніших мрій. І я вірю, що кожен із вас незабаром втілить її у життя. Щастя вам та здоров’я, а гідне майбутнє для вас створимо ми.

До привітань приєднався місцевий підприємець Тігран Хачатрян, який очолює спілку вірмен України в Кіровоградській області – він допомагає втілити у життя багато проектів, пов’язаних з дитячою та юнацькою творчістю.

Я переконаний, що Новий рік принесе кожному з вас усе, що ви намріяли протягом року, – наголосив Тігран Хачатрян. – Головне, щоб ви були здоровими та щасливими, бо саме ви – майбутнє нашої держави.

 

Прочитано 955 разів
Останнє редагування Середа, 26 грудня 2018 13:19
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+