У Кропивницькому військовослужбовець пропонував 50 тисяч хабара помічнику командира

Вівторок, 13 вересня 2022 17:49

Повідомили про підозру та заарештували військовослужбовця за фактом надання неправомірної вигоди службовій особі. Про це повідомляє mandarin-news з посиланням на Спецпрокуратуру у військовій та оборонній сфері Південного регіону.

За даними слідства, вказаний військовослужбовець за одержання «потрібного» висновку службового розслідування запропонував помічнику командира військової частини з правової роботи неправомірну вигоду в сумі 50 000 гривень.

10 вересня під час надання першої частини неправомірної вигоди в розмірі 20 тис. грн військовослужбовця затримали правоохоронці в порядку ст. 208 КПК України.

Наразі затриманому повідомлено про підозру у вчиненні злочину. 12.09.2022 Ленінський районний суд м. Кіровограда обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави в сумі 49 620 гривень.

Досудове розслідування у кримінальному провадженні здійснюють слідчі слідчого управління Головного управління Нацполіції в Кіровоградській області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Прочитано 309 разів
Останнє редагування Середа, 14 вересня 2022 09:47
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+