У Кропивницькому відремонтовані дороги спричинили транспортні проблеми

Понеділок, 13 січня 2020 10:40
У Кропивницькому відремонтовані дороги спричинили транспортні проблеми Фото: http://avk.org.ua/

Новий 2020-й рік для водопровідного господарства почався проблемно: масштабних і поточних поривів виникало дуже багато. На цьому під час апаратної наради наголосив заступник міського голови Олександр Мосін, повідомляє mandarin-news.

Вам є над чим думати у своєму господарстві, – наголосив посадовець, звертаючись до керівництва Кіровоградського ВКГ. – Але наразі погода дозволяє не залишати на місці великих і малих розриттів купи землі. Будь ласка, вчасно і якісно ліквідовуйте наслідки. Тепловики, також не зволікайте з цими роботами.

Наступне завдання отримали спеціалісти ГУ ЖКГ – впорядкувати рух транспорту на деяких відрізках вулиць, зокрема, перехрестя Кропивницького-Шевченка. Громадському транспорту стало важко рухатись після того, як першу з них відремонтували, і рух транспорту по ній став дуже жвавим.

Дорога хороша, легковий транспорт летить. Габаритному – не впоратись, – зауважив заступник міського голови. – Валерій Вікторович Музичук, даю завдання вирішити цю проблему, встановивши знаки, або навіть світлофори.

Прочитано 974 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+