У Кропивницькому відбувся перший чемпіонат області з Брейк-дансу. ФОТО

Понеділок, 04 червня 2018 09:35

У п'ятницю, в Кропивницькому, на площі перед обласним театром Корифеїв, до міжнародного Дня захисту дітей пройшов Перший відкритий чемпіонат області з Брейк-дансу серед найменших Bboy's & Bgirl's Кіровоградської Обласної Федерації Брейк-дансу під назвою  Baby Battle.

Зазначимо, що головним організатором заходу виступила громадська спілка «Союз патріотів Кіровоградщини».

Також, всебічну підтримку турніру надали благодійний фонд «Центр Всесвіту» та магазин чоловічої косметики  по лінії Barbershop «Chub Style». 

Протягом більш ніж трьох годин усі бажаючі могли сповна насолодитися вміннями маленьких брейк-дансерів.

Як зазначив голова федерації Евген Мочерняк:

«Брейкданс-батл – це справжній поєдинок: це вміння не просто вийти і показати свої вміння, а й встановити контакт з суперником. Це вміння показати сильні сторони свої і слабкі - його»

Після багатогодинних батлів судді таки винесли свій вердикт: перше місце отримав маленький b-boy «Мітяй»  Діма Добров, другим було визнано вибухового b-boy «Пушка-Бомба», а третю сходинку посів b-boy «Літак» Влад Зборовський.

Додамо, що всі дітлахи отримали іменні дипломи та футболки з назвою турніру та логотипом організаторів. Більше того, чудові подарунки маленьким денсерам надав магазин чоловічої косметики "Chub style".

На завершення коментар нашому кореспонденту надав заступник голови громадської спілки «Союз патріотів Кіровоградщини» Павло Чуб: 

"Ми довго й старанно готувалися до цього заходу, адже хотіли подарувати маленьким дітлахам справжнє свято. Приємно було спостерігати за виступами цих юних, але таких талановитих денсерів. Та й велика кількість глядачів, серед яких багато дітей, свідчить про те, що свято й справді вдалося. Хочеться подякувати абсолютно всім, хто допоміг організувати цей щирий та потрібний турнір. Ми впевнені, що для світлого майбутнього нашої держави та нашого краю, зокрема, необхідно допомагати розвиватися наступним поколінням. Тож, можу з впевненістю сказати, що це далеко не останній подібний чемпіонат, який підтримує та організовує наша спілка».
 
 
 
 
 
Прочитано 530 разів
Оцініть матеріал!
(2 голосів)

Додати коментар


+