У Кропивницькому створюють унікальний брендинговий відеопроект (ФОТО)

Субота, 07 вересня 2019 13:31

В обласному центрi до Дня мiста готують унiкальний вiдеопроект «Ти є мiсто» – перший брендинговий вiдеоролик про Кропивницький, який наразi створюється за грант вiд Культурно-мистецького фонду «Перспектива» Артема Стрижакова. Про це  mandarin-news повiдомили у фондi.

Як розповiдає автор проекту Вiтольд Лунтовський, у багатьох туристичних мiстах iснує бренд-вiдео, яке є вiзиткою мiста i створюється як для мiстян, туристiв, так i потенцiйних iнвесторiв.

Iдеї створити бренд-вiдео про Кропивницький вже не один рiк. I я звертався до мiської ради i торiк, i в позаминулому роцi, але пiдтримки не отримав. Цьогорiч я подав цей проект на конкурс грантiв культурного фонду Стрижакова, захистив його i отримав кошти i повну допомогу у реалiзацiї, – розповiдає автор проекту Вiтольд Лунтовський. – Зазвичай, коли знiмають вiдеоролик про мiсто, показують облдержадмiнiстрацiю, мiську раду, театр i кiлька пам'ятникiв. У нашого ж бренд-вiдео зовсiм протилежна концепцiя. Мета – показати, чим мiсто дихає i живе сьогоднi. Це мiсця, де люди вiдпочивають, займаються спортом, навчаються, працюють, долучаються до рiзних цiкавих заходiв, що проходять у мiстi.

Робота над створенням бренд-вiдео про Кропивницький триває вже два мiсяцi та включає в себе використання низки сучасних технiк вiдеозйомки та монтажу, якi застосовують закордоннi кiномитцi. Тож у результатi кропивничани мають отримати не просто класний вiдеоролик про рiдне мiсто, а брендинговий мiнi-фiльм. Наразi зйомки ще тривають, днями вiдбудеться вiдосесiя у льотнiй академiї, зокрема, й пiд час польоту лiтака.

Якiсть вiдео буде на дуже високому рiвнi, тому що ми для цього використовуємо спецiальнi технологiї. Є американська прошивка, яка дозволяє зробити вiдсилання на кiношне зображення, воно схоже на те, яке ми можемо бачити в клiпах вiд столичних режисерiв. I це трудомiсткий процес, – зазначив автор вiдеопроекту «Ти є мiсто».

За iнформацiєю, бренд-вiдео буде презентоване жителям до Дня мiста i вiдразу ж потрапить у вiльний доступ для користувачiв iнтернету.

Нагадаємо, завдяки конкурсу грантiв, який проводить фонд Артема Стрижакова «Перспектива», за останнi роки реалiзували низку культурних проектiв. Зокрема, це парасолькова алея на вулицi Дворцовiй «UmbrellaSky», «Вуличне пiанiно», «Поезiя стiн», зона мiкс-вiдпочинку та кiнотеатр пiд вiдкритим небом, перший у мiстi ЗД-малюнок, iнсталяцiя повiтряної кулi «Полiт крiзь столiття», люмiнесцентний мiнi-мурал «Королева ночi» тощо.

Прочитано 320 разів
Останнє редагування Субота, 07 вересня 2019 13:37
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+