У Кропивницькому стартував проект «Шкільний офіцер поліції». ФОТО

Четвер, 12 квітня 2018 12:07

Учора, 11 квітня, відбулась презентація проекту «Шкільний офіцер поліції». Урочистості проходили на базі НВК СЗНЗ І-ІІІ ступенів № 26 – ДНЗ –ДЮЦ «Зорецвіт».

Привітати учасників заходу прийшли заступник начальника управління патрульної поліції у Кіровоградській області Марія Журавель і начальник управління освіти міської ради м. Кропивницького Лариса Костенко.

Тепер на базі 40-ка шкіл міста патрульні поліцейські регулярно проводитимуть тренінгові заняття з учнями 1-11 класів. Тематика занять – різноманітна, і розписана у програмі «Школа і поліція», яка схвалена до використання Міністерством освіти і науки України.

«Проект реалізується з метою налагодження співпраці школи і поліції для створення гармонійного, безпечного середовища у навчальному закладі. Робота шкільних офіцерів поліції сприятиме ефективному навчальному процесу, розв’язанню конфліктів, попередженню правопорушень» - роз’яснила начальник відділу зв’язків з громадськістю управління патрульної поліції у Кіровоградській області Оксана Білоброва.

Учні школи привітали гостей тематичними художніми номерами та із задоволення взяли участь у відкритих заняттях, які провели шкільні офіцери.

Всеукраїнський проект «Шкільний офіцер поліції» стартував у 2016 році.

Кропивницький – вже сьоме місто, в якому розпочалась його робота. Активну діяльність шкільні офіцери вже ведуть у Одесі, Львові, Києві, Івано-Франковську, Харкові та Дніпрі.

Прочитано 530 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+