У Кропивницькому шукають альтернативу «Екостайлу» та повернуть гроші за невивезене сміття

Четвер, 31 січня 2019 12:55

На чотирнадцятій сесії міської ради сьомого скликання розглядали депутатський запит про притягнення до відповідальності ТОВ "Екостайл".

Про це з місця подій повідомляє кореспондент mandarin-news.

Як ідеться у запиті, зазначене підприємство систематично порушує умови договору з вивезення сміття, пояснюючи це неможливістю під’їзду до сміттєвих майданчиків через великий шар снігу. Після дослідження цього питання з'ясувалося, що у компанії немає матеріально-технічної бази для забезпечення регулярності роботи. Міська влада у свою чергу всіляко сприяла роботі "Екостайлу" – передавала в оренду необхідні ділянки та підвищувала тарифи на вивезення сміття.

Депутати міськради прийняли рішення доручити управлінню ЖКГ зв'язатися з керівництвом "Екостайлу" та зобов’язати його відзвітувати з цього приводу. Також зазначене управління та департамент економіки мають знайти  альтернативні компанії для створення конкурентних умов або створити нове комунальне підприємство, яке такі послуги могло б надавати якісно.

В той же час рішенням міськради департамент економіки зобов’язали взяти на контроль автоматичне повернення коштів споживачам у разі надання послуг не в повному обсязі.

Прочитано 627 разів
Оцініть матеріал!
(0 голосів)

Додати коментар


+